Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Din propria mea experienta: acum vreo saptamana am facut un control ecografic, de mai multi ani ma incerca o fibromatoza si niste noduli, chisturi, etc. Am facut tratament la indicatia dnei doctor cu extras de mladite de zmeur (de la Plantextrakt), 2 ml/zi, mult timp (doi-trei ani, doua luni picaturi, o luna pauza..); in aceasta primavara am adaugat din proprie initiativa, la acest tratament (timp de doua luni) tinctura de fructe de soc (de la Dacia Plant), 5 ml/zi (tinctura aceasta mi-a creat niste neplaceri, am dedus ca de la ea vine problema... am renuntat sa o mai iau, dar a trecut pana la urma), am facut pauza o luna, iar apoi in luna urmatoare am adaugat la zmeur tinctura de marul lupului (de la Faunus Plant), 4-5 ml/zi (o lingurita), o singura luna!
Si sa nu uit: ulei de la candela Sfantului Nectarie.
Deci: doua luni tinctura de fructe de soc (care chiar daca mi-a "rascolit" alte probleme, a actionat si acolo unde trebuia), o luna tinctura de marul lupului, pe langa extrasul de zmeur.
Nu am luat absolut nici un medicament in toti acesti ani, pentru fibrom sau noduli.
La controlul ecografic doamna doctor mi-a spus: parca n-ati fi avut nimic ! S-au dus nodulii, s-a dus si fibromatoza.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a celor lasate de Dumnezeu pe langa noi, dar nestiute si nepretuite la adevarata lor valoare, sanatatea noastra are de castigat!
Completez la postarea de mai sus: nu va faceti griji pentru usturoi, nu veti mirosi daca il mancati astfel, frecat pe paine, mai ales daca faceti o plimbare, mergeti pe jos pana la servici
|
Eu te incurajez cu naturismul ,altadata nu existau atatea chimicale si medicamente si oamenii traiau.
Acum vor sa interzica plafarele ca sa creasca vanzarile in farmacii.
Eu eram in pragul cancerului si m-am vindecat naturist consumand si multe cereale ,cineva din familie a scapat de cancer de piele (trebuia sa mearga la biopsie) cu comprese de tinctura de arnica ,alimentandu-se conform regimului Oshava si citind acatistul Sf.Nectarie.
Medicul dermatolog nu a mai stiut ce sa creada cand s-a dus vindecat ,unde inainte avea o pata grena ,urata pe piele.
Dumnezeu a lasat plantele sa ne vindecam ,desi la tinctura de marul lupului am si eu rezerve ,e tare otravitoare chiar si extern se foloseste cu prudenta.
Cei care nu cred in naturism au ales aceasta cale desi nu intotdeauna e binevenita.
Dar asta este ,fiecare face ce vrea cu viata lui.