Citat:
În prealabil postat de anita
Draga Ory ,
Am primit acum ceva timp pe internet studiul unui medic german in legatura cu diferite boli ,el spunea de exemplu ca anumite boli apar din cauza unor atitudini gresite ale noastre ,suparari pe cei apropiati sau socuri puternice ,etc.
Si eu am avut o durere si intr-adevar era legata de suparari la servici ,enervari am incercat sa ignor situatiile neplacute si mi-am revenit.
Doamne ajuta
|
Este posibil sa fie asa, nu contest acest lucru, mai ales ca, initial, durerea a aparut in urma unei deceptii ( in dragoste ) + ca mai toata viata mi-a fost asa, putin zbuciumata in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur, dar nu neaparat din cauza mea, ci datorita incompatibilitatii si a prostiei ( asa numesc eu invidia si rautatea gratuita ). Insa am o casnicie echilibrata, linistita si, chiar frumoasa. Nu pot spune ca nu am avut si eu tulburari pe fond nervos, deprimari si stari pesimiste, dar am incercat sa le constientizez si sa le situez pe o axa inferioara a existentei .
Dar cred ca aceasta problema are legatura intr-un mod concret si cu viata sexuala, cu stresul, cu activitatea fizica vs sedentarismul, cu alimentatia...