View Single Post
Vechi 22.09.2010, 13:11:46
bmd
Guest

Implicit Mare-i gradina Ta , Doamne!

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ficat - Frica(stress) inconstienta de a ramane fara manacre(bani pt a procura mancare) sau iti simti viata in pericol

VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine 'stapanul absolut'] al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in nimeni mai mult decat in el insusi.
B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala
C In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atatMENTAL cat si PRACTIC

Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare

Asadar, indiferent ce boala ai avea, intreaba-te intai DE CE TE-AI IMBOLNAVIT, si doar apoi gandeste-te ce medicamente ai nevoie sau daca ai nevoie de vre-un medicament
Eu sint bolnav de ficat!
Desigur cauza nu-i un virus viclean ci frica inconstienta de a ramine fara mincare!!! Faptul ca-mi simt viata in pericol!
Asa ca devin stapinul absolut al tratamentului. Singura mea speranta sint eu! Nici un Dumnezeu, nici un medic, nimic! EU!
Sa inteleg acum ce a conflictul boala. Deci virus nu ca bolile de ficat...stiti voi mincarea, frica, instinctul de conservare. Deci mi-e frica ca ramin fara mincare! Sint nebun! De ce mi-ar fi frica cind traiesc intr-o tara cu asigurari sociiale care nu lasa pe nimeni sa moara de foame daca nu o doreste? Apoi cele 100kg ale mele oricum m-ar tine in viata mult timp fara mincare! Sint nebun, din vremea facultatii nu mi-a mai fost foame si nici nu m-am gindit vreodata ca o sa ramin flamind! Greu de inteles de ce mintea mea si-a imbolnavit ficatul!
Acum trebuie sa colaborez cu medicul desi pct. 1 eu sint stapinul tratamentului , totul de ce am nevoie! Egal, il amestec si pe medic. Asta cind voi incerca sa-i spun ca nu exista virusi ci doar frica mea de foame ma interneaza. Nu-i bai, eu sint stapinul tratamentului, ce-i daca-s in camase de forta, ce-i daca-s zidurile de cauciuc? Eu sint stapinul, deschid gura sa ma hraneasca doar daca vreau, si eu vreau ca altfel o sa-mi fie frica ca mor si m imbolnavesc si mai tare de ficat!
Reply With Quote