Ana
Draga mea asta stiu ca iti este foarte greu pentru ca nu iti gasesti un loc de munca, te inteleg perfect pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Si eu am terminat facultatea acum in vara (trebuie sa mai dau licenta ce-i drept in februarie) si nu imi gasesc nimic de lucru. Desigur ca acel job pentru care tu ai fost astazi la interviu ar fi foarte bineprimit pentru tine de aceea roaga-te in continuare Domnului si in special Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie, Sfintelor Xenia si Paraschiva si ce este mai important este ca nu cumva sa cazi in deznadejde daca acel loc nu va fi pentru tine deoarece Dumnezeu este singurul care stie ce este cel mai bine pentru tine. Asa ca, draga mea sa nu iti intrerupi rugaciunile catre Dumnezeu si Sfintii Lui deoarece Dumnezeu stie ca tu ai nevoie de un loc de munca, de aceea mai devreme sau mai tarziu ti-l va darui, tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa te rogi continuu. Multa bafta draga mea si Maica Domnului sa fie cu tine. Te imbratisez cu drag!