View Single Post
Vechi 22.09.2010, 17:01:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia Vezi mesajul
sa nu uitam nicicand sa iubim tacerea si smerenia si nejudecata si blandetea si ca eu sunt cu adevarat cel mai rau, asta nu e o expresie.. si sa nu uitam sa fim mai concisi si mai economi in cuvinte.. Doamne ajuta si iertati-ma.. sunt rau si amar..rugati-va pentru mine
Da, mulțumesc:

''...să nu uităm niciodată tăcerea și smerenia și nejudecata și blândețea și că eu sunt cu adevărat cel mai rău''... dar dragostea curată, dragostea nedesfrânată și nevicleană, iubirea sfântă pe unde ai uitat-o? Hmm?

''...și să nu uităm să fim mai conciși în cuvinte''... adică zici că era mai bine dacă nu speriam copilu'... de tot.

Da, ești ''rău și amar'' fiindcă ai vorbit cu o umbră... cu trecutul meu... cu vsovi.
Dar iată că eu sunt ''bun și dulce'' și m-am reîntors din trecut special pentru tine ca să-ți răspund în prezent...

Să dea Domnul și să fii bun și dulce așa ca mine :)! Sau dacă nu ești mulțumit atunci mai dulce și mai bun decât mine... cât vrei dumneata spre Iisus.

(Dacă ai cerut să mă rog pentru tine n-am ce-ți face... iar dulceața să nu fie de la păcate și bunătatea să nu fie din minteres pentru bani)

Last edited by vsovi; 22.09.2010 at 17:07:28.
Reply With Quote