Citat:
În prealabil postat de IonelS
Bine ai mai subliniat bmd !
Uitati cum isi apara musulmanii patria ! L-au luat prizonier pe bietul soldat rus(il pusese-ra sefii de santinela la plesneala, la sacrificiu, intr-o zona unde musulmanii traficau droguri si arme) , l-au tinut cu lunile intr-o puscarie unde, terorizandu-l, i-au cerut sa se lepede de credinta. Cand au vazut ca nu pot, i-au taiat gatul ca la porci..Uitati filmul in care ii taie gatul si , culmea, distrandu-se !
http://blog.nouadreapta.org/2010/04/...a-martiriului/
Eu cu astia nu voi a fi ecumenist cat oi trai ! Voi astia , aparatori ai islamismului, uitati-va la film si distrati-va cu ei !
|
Te rog sa nu mai postezi astfel de lucruri odioase...stim ca ele se intampla,chiar si eu am vizualizat acum ceva ani o executie gasita intamplator pe internet si nici pana in ziua de astazi nu mi-am revenit in urma acelor imagini pentru ca nu suport nici sacrificiul animalelor,daramite al oamenilor...e sinistru ce se poate intampla atunci cand diavolul isi castiga adepti in urma unei credinte prost intelese,indiferent care ar fi ea.Intreaga istorie e plina de astfel de atrocitati.Sunt bolnavi...de rau si exact asa trebuie sa ii privim,ca pe niste oameni bolnavi!
Nu exista decat o singura cale de vindecare a omenirii:intoarcerea catre reala spiritualitate,catre IUBIRE!
PS:Sfatul meu este sa nu priviti acele imagini,stati la o parte de ele si rugati-va Lui Dumnezeu pentru acesti calai sa ii intoarca la intelepciune si iubire si pentru victimele lor!