Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 24.05.2007, 22:22:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de dillema
Deci despre cuviinta in Biserica si nu in societate bai nene.
Ai inteles acu?
Nu, de fapt nu am inteles deoarece in urma pacatului Initiat de Eva i se spune in Facerea 3.16:

"...atrasa vei fi de barbatul tau si el te va stapani."

Sper din inima sa gasesti resursele necesare sa intelegi iubirea exprimata aici, candoarea si frumusetea acestei LEGI.

cozia taica, poi tu se pare ca ai mers dejaba la biserica atata amar de anisori daca promovezi frumusetea si candoarea dar si iubirea de a te atrage si stapani vre-un barbat... domnule acolo Eva era blestemata saracutza si tu spui de frumusete si iubire... asta-i buna, bine ca n-am trait degeaba ca s-o aud si pe asta... ti-am zis ca Dilema e mai desteapta ca noi toti launloc asha ca degeba incercatzi sa-i aratatzi din frumusetile supunerii... si mai pretindeti si ca asha cere Dumnezeu ... poi nu domnule, e vorba ca pacatuind saracutza, Eva adica, este blestemata la chestia asta cu atragerea si supunerea si nu cum intzelegi dumneata stimate domnule Cozia, poate ca Dumnezeu i-a destainuit tocmai fatalitatea situatiei ce-o asteapta, iar dumneata ne spui despre candoarea acestei situatzii... Am impresia ca esti mai feminist ca Dilema nu-ti pot explica de ce, si pentru ca am vorbit prea mult si e tarziu ia sa-ti urmez eu exemplul si sa tac din gura si sa nu ma amestec in aceste polemici ... feministe :cool: nu e pentru mishcarea noastra masculina :)
Reply With Quote