Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de dillema
Deci despre cuviinta in Biserica si nu in societate bai nene.
Ai inteles acu?
|
Nu, de fapt nu am inteles deoarece in urma pacatului Initiat de Eva i se spune in Facerea 3.16:
"...atrasa vei fi de barbatul tau si el te va stapani."
Sper din inima sa gasesti resursele necesare sa intelegi iubirea exprimata aici, candoarea si frumusetea acestei LEGI.
|
cozia taica, poi tu se pare ca ai mers dejaba la biserica atata amar de anisori daca promovezi frumusetea si candoarea dar si iubirea de a te atrage si stapani vre-un barbat... domnule acolo Eva era blestemata saracutza si tu spui de frumusete si iubire... asta-i buna, bine ca n-am trait degeaba ca s-o aud si pe asta... ti-am zis ca Dilema e mai desteapta ca noi toti launloc asha ca degeba incercatzi sa-i aratatzi din frumusetile supunerii... si mai pretindeti si ca asha cere Dumnezeu ... poi nu domnule, e vorba ca pacatuind saracutza, Eva adica, este blestemata la chestia asta cu atragerea si supunerea si nu cum intzelegi dumneata stimate domnule Cozia, poate ca Dumnezeu i-a destainuit tocmai fatalitatea situatiei ce-o asteapta, iar dumneata ne spui despre candoarea acestei situatzii... Am impresia ca esti mai feminist ca Dilema nu-ti pot explica de ce, si pentru ca am vorbit prea mult si e tarziu ia sa-ti urmez eu exemplul si sa tac din gura si sa nu ma amestec in aceste polemici ... feministe :cool: nu e pentru mishcarea noastra masculina :)