Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Bag sama ca esti plin de "mandrie" neoprotestanta ca iata, ai avea nu's ce caz de ratacire ca exemplu. Chiar crezi ca toti sunt prosti si mandri incat sa nu puna la inima mai intai exemplele celor care-L cinstesc pe Hristos (si sunt multi, Slava Lui!) si apoi sa se intoarca cu fata spre un nebun ce crede ca doamna Albu este mai mare ca Fecioara Maria!
Cauta, domnule, sa ai un pic de rusine si sa nu fii nesimtit si nebun in casa mea macar!
|
Ultimele postări pe acest subforum le-am considerat un accident nefericit, de aceea nici n-am vrut să intervin tocmai din respect pentru sfinția ta și din apreciere pentru faptul că v-am considerat până acum un factor de stabilitate și de înțelepciune duhovnicească. Se vede treaba că ați făcut o alegere greșită intrând în acest joc, ați gândit bine la început când ați vrut să vă retrageți (cel puțin de pe această secțiune a forumului). Sincer îmi pare rău că s-a întâmplat din nou și tocmai la postarea mea... Îmi cer iertare că nu m-am gândit să primesc replică tocmai din partea dvs. [color=grey]Era mai bine să răspundă doctor faustus și rămânea fără reply...[/color]