Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Pui greșit problema. Trebuia să întrebi: câți pastori neoprotestanți trec la ortodocși?
|
Prietene ,orbit de telul tau n-ai inteles nimic din mesajul meu. Mai reciteste-l!
De ce asi intreba ce-mi propui tu? Nu ma intereseaza. Sincer nu ma intereseaza nici citi trec incolo, nici incoace nici daca-s preoti/pastori nici daca nu sint!
Faptul ca trec dintr-o parte in alta inseamna ca n-au gasit ceea ce cautau unde au fost! Eu am gasit! Ce ma priveste pe mine? Daca ai gasit si tu, de ce te agiti? In citiva ani o sa vedem cu totii daca alegerea a fost buna si cine este acela pe care l-am crezut noi a fi Dumnezeu! Regretele o sa fie tardive!
Tu mergi dupa principiu unde-s multi e adevarul, eu dupa unde-s multi e stirvul! M-asi speria de moarte sa fie ortodoxia in ascensiune sau o confesiune crestina mare, puternica!"Turma mica" o sa fie si o sa ramina.
Acum multi preoti sint doar cu numele, au facut o facultate cu gindul la bani. Daca banii nu iasa cum au crezut ei se duc intr-o secta, ajung in America sau altundeva sint sustinuti material si daca-s un pic schmecheri ajung pastori...oameni facuti! Au gasit ce au cautat! Era pacat de noi si de ei sa fi ramas! Multumim lui Dumnezeu ca s-au dus, de s-ar duce toti cei ca ei ca mai bine sa va intareasca pe voi in sminteala prin venire decit sa ne sminteasca pe noi prin raminere!
Pe mine ma bucura f. putin cind vad oameni care gasesc confesiunea ortodoxa! Ii vad pe cei mai multi dupa aceea ca nu mai lupta cu ei, nu mai incearca sa fie mai buni, vad ca au venit doar cu numele si lucru asta nu-i bun pentru biserica ortodoxa. Ma bucur desigur pentru cei care vin cu tot sufletul! Pentru cei care nu se smintesc de ce gasesc uneori la noi.
Un lucru e sigur: avantaje materiale, lumesi n-ai cu siguranta devenind ortodox!