Pr.Gheorghe
Este f. greu sa fi administratorul unui forum. Enorm de greu, iar Adrian nu are nici moderatori asa ca munca lui e imensa. Practic nu poate citii toate postarile si e si el doar un om care cu siguranta nu se crede atotstiutor asa ca-i nevoit sa reactioneze la reclamatile celorlalti...si uneori o face grabit de situatia expusa.
Acum acest forum eu unul si multi din care ii cunosc ii inteleg ca forum pentru crestinortodocsi! Eu unul fiind mai radical asi fi interzis din capul locului alte confesiuni, religii. Adrian n-a facut-o si e dreptul lui sa admita useri de alta confesiune. La fel cum e dreptul meu , sau a altuia cind este agasat de timpeniile spuse despre ortodoxie sa ceara sa i se stearga contul! Ori nu cred ca-i interesul administratorului sa piarda ortodocsii. Asa ca cei care pierd si sint exclusi sint ingaduitii de alte confesiuni religii.
Nu-i nedrept. Au forumurile lor unde pot discuta intre ei. Niciunul nu vine aici sa se convinga ca ortodoxia e calea ci sa convinga ca ortodoxia nu-i calea! Asa ca nu trebuie avut mare ingaduinta cu ei!
Parerea mea!
|