Citat:
În prealabil postat de admin
Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
|
Eu nu am citit cu atentie dialogul cu pricina , in care se spune ca penticostalulmantuibil a jignit, deci nu ma pot pronunta. Insa stiu ca dvs i-ati promis ca nu-l mai banati fara sa-i aratati unde a gresit, dar nu ati facut-o. Lucrul acesta este destul de greu de inteles pentru userul normal. Oricare dintre noi putem pati sa fim banati si sa nu stim de ce. Si ce rost ar avea o masura de corectie daca cel corectat nu ar intelege cu ce a gresit?
Si cam atat am avut de zis. Sper...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|