Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 24.05.2007, 22:57:38
ancah
Guest

Implicit

consuela:Iar una din partiole cele mai bune ale feminimului e ca avem drepturi egale la locul de munca ... sa li se aplice pedepse dure corporale daca ridica mana contra noastra si a copiilor nostri ,

Nu cred ca e meritul feministelor, ca au ajuns femeile in posturi de conducere. Este pur si simplu o politica a statelor moderne, iar eu am auzit numerosi barbati care au cerut ca femeile sa fie promovate. Sa nu atribuim feminismului ce nu e al lui. Am mai scris ce e feminismul: egal cu sex liber si nimic mai mult.

In privinta pedepselor corporale, te rog sa ai mare grija ce afirmi, caci eu nu prea cunosc femei batute, in schimb cunosc un barbat cat muntele, care a fost boxer la viata lui si pe care nevasta-sa, acum fosta, l-a batut cu fierul de calcat in cap si cand a povestit la politie au ras politistii de el, ca s-a lasat batut. Ar fi putut da si el un pumn, dar i-a fost frica c-o omoara. Acest om a suportat toate fara sa se planga. Doar el stia ce e in inima lui.
In conditiile astea, esti de acord ca si femeia sa suporte aceleasi consecinte ca si barbatul, care ridica mana?
Sau in situatia in care femeia atata da cu "clontu" de il scoate din rabdari pe barbat, ea cam ce pedeapsa merita? Asta ca sa fim "drepti".

Cred ca relatiile de buna intelegere intre femeie si barbat nu se poate realiza in afara termenilor stabiliti de Dumnezeu.
Reply With Quote