Cristi, suntem alaturi de tine, ne rugam pentru tine, dar fa si tu un efort si, daca nu mai poti sa faci binele, macar nu mai fa raul. Nu mai continua cu cartirea si razvratirea. Stii ca din cauza lor te-ai departat de Dumnezeu si cel rau a profitat de ocazie sa-ti faca viata amara. Cand te certi cu Dumnezeu, Duhul Sfant si ingerii buni se departeaza de la tine. In locul lor vin ingerii cei rai. Rezultatul il cunosti: iti iau pacea, linistea, dragostea, iubita, ramai gol si fara nimic, doar cu frustrarea si ura. Si Il invinovatesti pe Dumnezeu pentru asta, cand tu ai fugit din bratul lui ca fiul risipitor.
Acum, ce-a fost, a fost. Treci peste si apropie-te din nou de Dumnezeu, ca El sa-l alunge pe cel rau si sa te poate binecuvanta din nou. Ce mare scofala iti da cearta cu Dumnezeu? Nu e mare filozofie sa te razvratesti, e lumea plina de razvratiti. Insa cei ce stiu sa-si invinga rautatea inimii si sa faca binele sunt intr-adevar biruitori.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|