Citat:
În prealabil postat de ap2010
Cred ca nimeni nu ar trebui sa isi schimbe religia in care a fost botezat,chiar daca unii spun ca altii ne boteaza,nu noi alegem.Diferenta dintre religii se studiaza de mii de ani si nimeni nu poate spune ca detine adevarul absolut,dar daca Dumnezeu a vrut sa ma nasc intr-o familie si intr-o comunitate inseamna ca acolo este locul meu.Nu pot realiza cum un crestin ortodox se poate duce la alta religie unde nu se respecta sfintii si trebuie sa lucreze cand aude bataia clopotului pentru sarbatoare,la fel cum nu pot intelege cum un neoprotestant,sa zicem,la care se tine sambata ca zi de odihna,sa se boteze ortodox si sa munceasca.
|
Daca asta crezi tu, nu ar trebui sa te pronunti astfel asupra Adevarului, ca fiind necunoscut oamenilor...pentru ca aceasta convingere a ta nu denota decat complacerea in confuzie si comoditate, cand de fapt Adevarul este cunoscut de catre foarte multi oameni...de asta intrupandu-se Mantuitorul, pentru a-L face cunoscut omenirii intregi.
Nicioadata nu mi-au sunat deloc bine afirmatiile acestea evazive...nimeni nu stie, toata lumea e ametita de cap, degeaba se cauta...asta e lumea in care traiesc, si in care s-a trait.
Tie iti face bine sa gandesti asa? Eu nu imi pot imagina ce simte cineva, gandind asa...cand pentru mine e vital sa am siguranta ca religia mea e cea Adevarata, Biserica de care apartin e cea Adevarata....si sunt 100% sigura ca nu toti au aflat Adevarul, dar foarte multi l-au primit, l-au pastrat...iar eu le multumesc acestor oameni...si ma simt bine ca facand parte din randul celor care Il cunosc...
Cum se poate simti cineva impacat cu faptul ca stie cu certitudine cat costa rosiile la supermarket, sau lucruri prea putin lipsite de importanta, dar nu stie un aspect esential, existential...cum ar fi Adevarul???