View Single Post
Vechi 23.09.2010, 18:15:24
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Mulțumesc pentru link, Morris e unul din cei doi (poate trei) pastori protestanți (nu neoprotestanți) de care am auzit să treacă la ortodoxie. Personal nu cunosc niciunul, poate mă ajută cineva care să cunoască nu din auzite. Până atunci rămâne valabilă cifra de 0 (zero) pastori neoprotestanți convertiți la ortodoxie.
Am inteles, insa aceasta invartire in jurul conzii conduce la o concluzie defavorabila pentru tine, cum ca nu ai de ce sa crezi nici Cuvantul lui Dumnezeu...ce L-ai auzit tu personal, si apoi numai din auzite...iarasi nu e de ajuns, nu?

In fine, chiar daca cineva i-ar cunoaste personal pe toti pastorii NP convertiti la Ortodoxie, tot din auzite, si cu ajutorul urechilor ar putea cunoaste acest fapt...ca doar nu altfel, dar deh...dupa aia ai inventa motivul rudeniei, detectorului de minciuni, serului adevarului, ai cere sa fie adusi la tine, sa ii vezi si cu ochii, sa iti pui in functiune si simtul olfactiv, si toate astea, in mod ironic... ca sa poti crede!!! Trist...
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Trist, ai dreptate. Dacă atât au considerat administratorii să treacă la opțiunea confesiunilor...
Ma bucur ca imi dai dreptate, intr-adevar acest cuvant...cuprinde toate motivele pentru care e trista situatia in care te afli.