View Single Post
Vechi 23.09.2010, 22:15:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Văd că-ți place să râzi de propriile-ți glume. Nu țin minte să fi scris de "convertire în masă" la adventism, cât despre "dispariția" cultului, fi liniștită nu suntem atât de disperați pe cât de mare e încercarea eludării topicului. Noi am mai avut discuții pe forum, n-aș vrea să-ți reactivez vechile obsesii cu White, Constantinescu, etc. și să-ți creez o lumină nefavorabilă. Îmi ajunge că-l am deja pe conștiință pe domnul părinte...
Cultul vostru e pe cale de dispartirie, iar ceea ce spui tu e total in afara realitatii...si e greu de inteles faptul ca cineva poate spune numai minciuni!!!

Adventismul se zdruncina, pastorii vorbesc ba de evitarea crizei...ba de imbartisarea ei, vorbesc de crize nerezolvate inca de la infiintarea cultului, iar adeptii nu mai stiu incotro sa apuce...si se gandesc ( ca toti sectarii) sa infiinteze un alt cult!!!

Hai recunoaste...tu in realitate rezisti macar cateva minute fara sa vorbesti de White, deci nu pe acest forum unde iti e rusine...ci in interiorul cultului??