View Single Post
Vechi 23.09.2010, 23:41:41
octavian_cde octavian_cde is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Cred ca nimeni nu ar trebui sa isi schimbe religia in care a fost botezat,chiar daca unii spun ca altii ne boteaza,nu noi alegem.Diferenta dintre religii se studiaza de mii de ani si nimeni nu poate spune ca detine adevarul absolut,dar daca Dumnezeu a vrut sa ma nasc intr-o familie si intr-o comunitate inseamna ca acolo este locul meu.Nu pot realiza cum un crestin ortodox se poate duce la alta religie unde nu se respecta sfintii si trebuie sa lucreze cand aude bataia clopotului pentru sarbatoare,la fel cum nu pot intelege cum un neoprotestant,sa zicem,la care se tine sambata ca zi de odihna,sa se boteze ortodox si sa munceasca.
Mantuitorul a venit pe pamant tocmai pentru a schimba religia. El propovaduia o "religie" noua. Nu scrie nicaieri in Biblie ca e pacat sau ca e rau sa-ti schimbi religia. Dar daca religia ta e buna poti sa o pastrezi.
Dumnezeu ne da posibilitatea sa alegem. El nu impune si obliga pe nimeni. (Deuteronomul 30:19 Ca martori înaintea voastră iau astăzi cerul și pământul: viață și moarte ți-am pus eu astăzi înainte, și binecuvântare și blestem. Alege viața ca să trăiești tu și urmașii tăi).