Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Poate tot o "deformație profesională" v-a mânat să-mi răspundeți atât de stufos la o nelămurire chiar sinceră. Părinte, îmi cereți să repet după dumneavoastră, însă nu mă simt capabil să țin isonul, am o voce mai stinsă și sunt un om simplu fără nici o pregătire teologică, răspunsul la cele 12 puncte enumerate de dvs. ar putea acoperi tot atâtea topice (unele chiar parțial nediscutate pe acest forum). Încă o dată îmi cer iertare, însă nu v-am cerut (Doamne iartă-mă) să părăsiți forumul, aceasta a fost mărturisirea dvs. pe un alt topic, eu la asta mă refeream. Iar dacă v-ați simțit jignit, ori lezat în demersul de păstor de suflete pe acest forum, îmi mai cer o dată iertare! Nu am să abuzez de îngăduința dvs (aceasta fiind deja a doua oară) și nu cred că e cazul să vă faceți "sabie", fabricând gratuit un "martir" înainte de a "șaptezeci de ori câte șapte"-a oară, așa că toate cele bune și Doamne ajută!
|
Ca sa repeti cele spuse de parintele nu trebuia sa repeti cu voce tare, mergea si vocea mai stinsa(cu toate ca trebuia doar sa scrii, nu sa vorbesti) pentru a repeta ceva-dupa cineva, nu iti trebuie studii teologice. Doar daca nu esti de acord cu cele enumerate de parintele, doar atunci poti sa vii cu astfel de scuze.
Care este Crezul cultului din care faci parte? Despre Iisus Hristos, poti sa ne spui cine Este?
dar despre Cruce?