View Single Post
Vechi 24.09.2010, 18:17:26
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Asa incepea:

Iar mai apoi cineva intreaba:

Bun lucru se vrea acesta! Este doar un pic "haios" (in sensul bun, nu peiorativ). Internetul asta! O sa ajungem sa ne rugam in grupuri virtuale! Brrrr.....!!!! Ma cam ia cu frig!

Iar legat de binecuvantare, nu va jucati fiindca (m-a rog sa gresesc eu, mai bine) sunteti pe... "ghiata foarte subtire"! Nu din cauza Psaltirii ci a felului prea detasat de randuiala Bisericii in care se pune problema. Sau poate ca aceasta (randuiala) a devenit insuficienta si trebuie completata? Sa nu intelegeti cum ca as fi impotriva rugaciunii de acasa sau a rugaciunii in comun in alte spatii decat biserica dar... Pentru asta poate ar trebui binecuvantare, dupa cum intreba si Miha-anca; nu pentru Psaltire ci pentru actiune!

Oricum este ceva inedit si merita retinut ca ceva interesant spre bine, chiar. M-as prinde si eu dar nu o fac fiindca, pentru mine, iertati-ma, este foarte asemanator cu ceea ce fac aproape in fiecare zi in biserica.

Va rog sa nu va grabiti sa ma certati, nu va condamn deloc, n-am de ce; rugati-va si pentru mine! Dar sa fiti atenti, da?
Iertați-mă părinte dar acest grup de rugăciune este mai de mult format.Am deschis acest topic deoarece pe topicul "Salvați România "unde am propus citirea Psaltirii apăruseră niște postăti extremiste și instigări la violență care sunt incompatibile cu credința noastră ortodoxă.
Noi ne cunoaștem în proporție de 8o% persoanal(cei din grup) chiar dacă unii locuiesc în alte țări iar binecuvântare am avut atât pentru tot grup cât și individual.
Reply With Quote