View Single Post
Vechi 24.09.2010, 21:06:14
octavian_cde octavian_cde is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Mantuitorul nu a schimbat nici o "religie" prin venirea Sa pe pamant, ne-a adus insa o lege noua: legea iubirii. Nu crezi ca ar fi de-a dreptul hilar sa scrie in Biblie ca exista mai multe religii si ca e pacat sa-ti-o schimbi sau nu?
Cat despre posibilitatea de a-l urma pe Hristos, da ,El a spus: "CINE VREA, sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie".
Ce ne puteti spune legat de Cruce in cultul pe care-l propavaduiti?
Apreciez felul in care ati postat chiar daca nu in toate privintele sunt de acord.

Sa inteleg ca religia trebuie pastrata si in cazul meu? Chiar daca nu sunt ortodox? Asta spunea persoana pe care am citat-o. Cel putin eu asta am inteles.

Cred ca vreti sa amintiti despre versetul din Matei 16:24 "Atunci Iisus a zis ucenicilor Săi: Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să-Mi urmeze Mie." Din dorinta de a afla ceva la care tineti foarte mult, neglijati sa scrieti corect un verset. Poate ca daca ati citi mai bine ati intelege mai bine.
Stiti ca e o vorba in popor "Asta este crucea mea....." In versetul la care faceti referire nu e vorba de acea cruce. Este vorba de suferintele/ocarile pe care inevitabil un crestin le intampina urmandu-L pe Iisus.
Eu iubesc crucea despre care se vorbeste in acel verset. Cu toate ca sunt ispitit uneori si mai "tai" din ea.