View Single Post
Vechi 25.09.2010, 13:48:58
lastunul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Despre "off-topic": Lasa, tata, ca-i prea greu pentru mata!
Off topic: Si totusi, mi-ati putea spune daca Maica Domnului a mai servit pe cineva cu slana si cu palinca. Sau, avem onoarea sa fim primii (eu si dumneata)?

P.S. Ceva ma face sa vad, in cererea dumitale, o jignire la adresa Maicii Domnului. Am dreptate?

Citat:
Īn prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Despre "on-topic": N-are rost sa mai scriu inca o data ce-am postat in postul de mai inainte! E si pentru tine valabil, chiar si pentru toti neoprotestantii mult prea insistenti.

Last Edit:
Sa dau un "paste" totusi ca mi-e ca citesti altceva!!!
--------
Vrei sa afli de ce gandesc asa, intrebi mai sus. Daca as fi nesimtit din clasa de jos ti-as spune doar ca "nu-i treaba magarului de unde beau oile apa!". Dar eu sunt un nesimtit din clasa de mijloc, asa ca mai incerc inca sa fiu elegant, cu toate ca stiu ca nu se merita si te intreb mai intai de a-ti da un raspuns: de ce vrei sa afli cum gandesc eu, vrei sa te faci ortodox cumva? Sau esti interesat doar de cum poti sa devii un nesimtit (sectar) mai mare dupa ce vei tropai cu picioarele peste tot ce am eu mai sfant? Daca-i prima, zic ca bine faci, dar trebuie sa te duci la un duhovnic bun sa te calauzeasca. Daca-i a doua, zic ca o astfel de apucatura este clar de la belzebul si nu de la Hristos! Ptiu, drace!!! Numai Domnul te mai scapa, de-i asa!
--------
Se pare ca sunteti mandru de raspunsul dvs. (de vreme ce il repostati). Asa procedati si cu enoriasii, daca va pun intrebari care nu va convin sau la care nu stiti sa raspundeti? Ii faceti in tot felul (intr-un mod "elegant")?

Eu, inca mai sper sa primesc din partea dumitale, un raspuns simplu la o intrebare simpla: ce credeti despre invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli, referitoare la conditiile botezului crestin (propovaduirea Evanghelei, ascultarea celor propovaduite, credinta, marturisirea credintei, pocainta)?

Sper sa nu o mai luati iarasi pe aratura cu "pilde intelepte" de genu celei cu Maica Domnului, slanina si palinca.
Reply With Quote