Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Incerci sa folosesti arma ironiei ca sa scoti in evidenta ceea ce vrei sa transmiti de fapt: "Pardon sectarilor".
|
Vroiam sa transmit de fapt ideea ca atunci cand nu mai aveti replici, ori spuneti ca "Asta nu-ti spun, e Taina!", ori ne apostrofati. Ce ar trebi sa fac sa tac si sa inghit?
Citat:
Daca eu folosesc aceasta arma aici pe forumul acesta ortotox, pot fi catalogat cel mult drept "prea glumet", privitor doar la forma, pentru ca privitor la fond, nimeni nu se va indoi de faptul ca am tot dreptul sa-mi apar "casa" (sa zicem).Daca dumneata faci acelasi lucru, sunt sanse mari sa fii catalogat drept nesimntit (in cel mai bun caz), deoarece incalci regulile casei.
|
Am inteles. Nu stiu de ce v-am suparat atat. Imi cer iertare daca am fost "nesimtit".
Citat:
Diferenta de perceptie apare nu pentru ca eu, ortodoxul nemernic, cred apriori despre dumneata, neoprotestantul vesnic-jignit in Romania, ca esti sectar! Nu, ci apare, cel putin in cazul acesta, fiindca modul dumitale de a ne batjocori constant nivelul intelectual si teologic si peste acestea si credinta mea (noastra), te da pe fata si te arata ca un veritabil nesimtit (in cel mai bun caz) sau chiar ca pe un sectar sadea!
|
Mai intra ortodocsi si pe forumuri crestine NP. Dar acolo nu primesc acelasi tratament cum primim noi aici pentru ca incercam sa ne aparam....
Respectul se castiga nu se cere. Daca vreti sa fiti respectat nu apostrofati. Si totusi eu cred ca am vorbit civilizat cu dumneavoastra. Va respect ca om, cum respect pe toata lumea. La fel vorbesc si cu presedintele cultului nostru. Nu-i sarut mana.
Citat:
Vrei sa afli de ce gandesc asa, intrebi mai sus. Daca as fi nesimtit din clasa de jos ti-as spune doar ca "nu-i treaba magarului de unde beau oile apa!". Dar eu sunt un nesimtit din clasa de mijloc, asa ca mai incerc inca sa fiu elegant, cu toate ca stiu ca nu se merita si te intreb mai intai de a-ti da un raspuns: de ce vrei sa afli cum gandesc eu, vrei sa te faci ortodox cumva? Sau esti interesat doar de cum poti sa devii un nesimtit (sectar) mai mare dupa ce vei tropai cu picioarele peste tot ce am eu mai sfant?
|
Stapaniti-va totusi...Intreb de ce ganditi asa pntru ca nu-mi explic cum de intelegeti unele lucruri pe dos. Chiar nu-mi pot explica si am aceasta MARE curiozitate. Daca ati aduce argumente Biblice la ceea ce spuneti, azi ma fac ortodox. Nu glumesc.