Citat:
În prealabil postat de anna21
Nu sunt o naiva, Iubire. Tocmai de aceea m-a uimit sfatul userului Cristian 67.
In general onestitatea ne impiedica sa dam sfaturi despre lucrurile pe care NU le cunoastem.
Nu vreau citate din carti, vreau experienta personala, daca exista.
Din carti pot sa vorbesc si eu multe despre rugaciune (si nu numai), dar as fi si mai ipocrita.
(In alta ordine de idei, exista un mesaj explicit si unul.. printre randuri, sa zicem. Adica citesc sfatul/mesajul, dar aflu si lucruri despre cel care l-a scris. Eu nu prea pot separa mesajele de useri. Si fiecare mesaj il decodific/interpretez in baza informatiilor pe care le am despre user din alte mesaje. )
|
Scuze Ana ca am uitat sa specific in postarea anterioara ca m-am folosit de postarea ta dar mesajul era adresat tuturor (chiar m-am gandit la asta dupa ce am trimis mesajul), mai ales doritorilor de astfel de istorisiri sau invataturi.
Eu am invitat sa se citeasca cartile din domeniu si apoi pe baza respectivei teorii sa se inceapa individual practica, stiind si eu la randul meu tot din cele citite, ca este o practica destul de anevoioasa, insa cu multe satisfactii si bucurii spirituale cand o dobandesti...
Iar referitor la stilul tau de a cataloga userii si mesajele lor...e strict problema ta, e varianta ta...eu am o varianta mai simpla...motiv pentru care de multe ori nici nu stiu cine scrie sau uit repede cine a scris...important pentru mine este ce a scris si daca eu m-am folosit cu ceva din postarea respectiva. :)