Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Recent s-a botezat la noi la "sectari" (AZȘ) un domn profesor și aceasta în urma exemplului pozitiv al duhovnicului său (un preot ortodox care a murit recent). Acesta i-a mărturisit că toată viața a sfințit sabatul și l-a îndemnat să facă la fel. Și uite așa a ajuns la adventiști fără să aibă legături prealabile cu ei...
|
Nu a fost nici primul si nu o sa fie nici ultimul care face pasul acesta! Uita-te la tine, traiesti intr-o tara ortodoxa, ai posibilitatea sa compari si tot sectar esti!
Sint sigur ca Dumnezeu a avut si are grije sa vii inapoi pe drum; El lumineaza si pentru mine si pentru tine ca un far, atita doar ca eu pe la 20 de ani am inteles ca rataceam si tu inca nu! Sa-ti dea Dumnezeu zile multe si minte sa pricepi si tu pina cind dai coltul!
Dar ar fi bine in loc sa pierzi vremea cu demonstratii puerile "si un preot a trecut, si un profesor si papa si mai stiu eu cine" sa incepi sa te uiti in sufletul tau. Pedeapsa nu o sa fie mai mica pentru tine pentru ca nu esti singarul "poc(an)it" si ca sint mai multi, unii fosti ortodocsi!
Nu te imbata cu apa rece!