View Single Post
Vechi 25.09.2010, 22:02:48
lidia81 lidia81 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.09.2010
Implicit imi cer scuze

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Incep sa cred ca daca voi doi va-ti apucat sa "cantati" la unison aveti ceva in comun. M-am gandit ca o fi vreo eroare de-a mea si am stat si am reanalizat. Nu mi se pare corect un lucru: voi veniti si-mi spuneti ca eu am o credinta diforma, incompleta, urata, chiar blasfemiatoare... culmea ipocriziei incercati sa spuneti ca eu o jignesc pe maica Domnului fiindca i-am cerut "slana si palinca", tocmai voi pagani din fire si hulitori ai Maicii si de cele sfinte! Imi cereti mie sa ma dovedesc nevinovat, in fata voastra cand eu stau doar in casa mea si-mi duc credinta mea, aceea asa cum este, iar voi veniti si otraviti fiind, vreti sa ma puneti si pe mine sa mananc din otrava voastra! Ce credeti voi nebunilor ca aici este birou de informatii ecumenic. Daca am pus semnul crucii la usa este si pentru ca lupi ca voi sa vada si sa inteleaga ca asta nu este casa a nimanui! Duceti-va invartindu-va in iadul vostru lumesc pana ce, poate, Domnul va va mai ingadui, ispititorilor si hulitorilor!

Atat mai zic: Doamne, daca-s fara minte, iarta-i! Daca-s rai si invartosati scapa-i cu judecatile pe care le stii!
Matei 5(biblie ortodoxa)
22. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
Reply With Quote