View Single Post
Vechi 25.09.2010, 22:15:04
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=floricica;291726]Asta seamana a reclama (neloiala); 'hai la oala cu furnici"....
Nu ne mira nimic, doar stim ca la sfarsitul veacurilor, multi se vor lepada de credinta iar "amagitorul" va incerca sa-i pacaleasca de va fi cu putinta si pe cei alesi....

Iata ce spune Sfantul apostol Pavel:"luati aminte de voi insiva si de toata turma intru care Duhul Sfant v-a pus pe voi episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu Insusi Sangele sau; caci eu stiu ca dupa plecarea mea, vor intra intre voi lupi ingrozitori, care nu vor cruta turma si vor cauta sa-i atraga pe ucenici de partea lor".

De aceea Sf. apostol Pavel ii indemna pe credinciosii de atunci , dar si pe noi cu cuvintele acestea:"Imbracati-va cu toata armatura lui Dumnezeu, ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului, impotriva duhurilor rautatii, ca sa puteti sta impotriva in ziua cea rea si toate biruindu-le, sa ramaneti in picioare! Stati deci tari, avand mijlocul vostru incins cu adevarul si imbracandu-va cu platosa dreptatii si incaltati picioarele voastre gata fiind pentru Evanghelia pacii! IOn toate luati pavaza credintei, cu care veti putea sa invingeti toate sagetile cele arzatoare ale vicleanului! luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu"