View Single Post
Vechi 25.09.2010, 22:16:46
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Teoretic, ar fi doua variante: fie o cinstiti pe Nascatoarea de Dumnezeu in mod real si deplin si atunci nu ati mai fi adventist, fie nu o cinstiti si atunci tot curajul si toata certarea ce imi faceti este doar "chimval rasunator".
Încercați măcar "teoretic" să admiteți o a treia variantă: pot fi și adventist și cinstitor al sfintei Maria- mama Domnului Hristos. Bineînțeles nefăcând din ea obiect al adulației idolatre, ori atribuindu-i nume pe care și ea le-ar respinge cu oroare ("Născătoare de Dumnezeu" ori "Împărăteasa Cerului").

Citat:
Eu, deoarece pana acum nu ati avut capacitatea sa faceti, macar in teorie, marturisirea ce v-am propus, inteleg ca ar fi cea de-a doua varianta. De aceea am senzatia ca orice vorba in care pomeniti pe Preacurata Fecioara, suna in urechea mea de mii de ori mai injositoare decat hula de care ma acuzati.
E o părere pur subiectivă căci raportarea mea la Divinitate ori la sfinți nu este legată deloc de o anume repetare mecanică a unor fraze. Nu v-am acuzat de hulă, doar v-am întrebat de merită ea o asemenea hulă. Ați fi putut răspunde cu "bineînțeles că nu merită" și era limpede că ori am înțeles eu greșit, ori ați făcut dvs. o gafă. Treceam astfel peste incident...

Citat:
Vreti sa scoateti in evidenta faptul ca as fi un preot rautacios! Nu va osteniti, fiindca eu strig asta in gura mare mereu.
Stați liniștit, nu sunteți singurul răutăcios... citiți acum postarea unui răutăcios mai mare

Citat:
Totusi chiar rau fiind eu, nu mi-am permis sa va trimit in iad. Ati interpretat (voit) gresit. In fraza aceea spuneam sa va retrageti, "intr-o miscare de rotatie", in iadul vostru lumesc, adica in ratacirea voastra. Este o rautate cu toate ca sincer imi doresc sa vedeti toti Lumina cea Adevarata; pentru faptul ca sunt momente cand nu mai pot sa ma rog in iubire desavarsita pentru unii semeni, imi fac pocainta inca. Iertati-ma si dumneavoastra!
Nice try! Drăguțică "mișcarea" aceasta "de rotație" ca la Ploiești Stați încă o dată liniștit, v-am iertat încă de azi noapte... sper s-o puteți face și dvs. în dreptul meu, cred că a fost o postare prea umorală.

Domnul să ne dea iertarea de care avem nevoie cu toții!
Reply With Quote