View Single Post
Vechi 25.09.2010, 22:28:29
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lidia81 Vezi mesajul
Matei 5(biblie ortodoxa)
22. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
Drept este, dar nu mi-i frate bun. Este ucigasul meu si-al copiilor mei! Si daca vrei sa cautam prin Sfanta Scriptura doar ca sa ne "batem" in versete atunci sigur vom avea amandoi dreptate dar in rai nu vom intra. Caci in rai nu va intra cel ce doar spune Doamne, Doamne, ci acela care face cuvantul lui Dumnezeu! Dumneata nu faci ceva care sa intre sub acest verset, nu? Sunt multi cei care sub masca bunei-voiri cauta sa-ti piarda sufletul, chiar si diavolul asa face! Eu macar imi dau arama pe fata si plang in chilia mea (sau pe aici pe forum, mai nou) pacatul meu! Da, cel mai mare pacatos eu sunt! Eu si numai eu! Iarta-ma Doamne, iarta-ma! In aceasta plangere nu este nici un ascunzis; am pomenit numele Domnului si mi-ar fi teama sa-L iau in ras! Este doar plans! Crezi? Ce usor este sa dai cu versetul si sa crezi ca esti sfant! Da' de ce ma judeci?

Stii ce? Am gresit amandoi, eu cel mai mult, hai sa plangem amandoi pacatul! Daca o putem face in acelasi glas, suntem frati!

Last edited by Pr.Gheorghe; 25.09.2010 at 22:53:48.
Reply With Quote