Ieri m-am intalnit cu un prieten drag, pe care nu il mai vazusem de cateva luni. Cu lacrimi in ochi mi-a povestit cum a murit mama lui. [Pentru curiosi, intamplarea face ca erau amandoi adventisti.]
Asa...Deci: Pe data de 1 august 2010 mama lui s-a trezit si a zis: 'Am visat un barbat care mi-a zis: "Pregateste-te, caci pe data de 17 august la ora 2 te voi lua la odihna". Sa nu va speriati sau sa va para rau, caci eu voi pleca' . In aceeasi zi au chemat pastorul , si-a marturisit pacatele si a discutat cu el.
Au urmat zile petrecute in spital, caci avea pancreatita si tromboflebita. Copiii ei uitasera de data de 17, insa, pe data de 16, mama le-a spus iarasi: "Luati-ma acasa ca eu iar l-am visat pe omul acela si in noaptea aceasta voi pleca la odihna". Ei au semnat pe propria raspundere ca sa o scoata din spital, iar medicul care o trata le-a zis: " Va rog mult sa ma anuntati si pe mine daca va muri intr-adevar."
In acea noapte, la ora 2, si-a tras sufletul, ca sa moara. A revenit insa si, perfect constienta , i-a zis fiului sau: "Nu-mi pare rau de tine, caci stiu ca ma voi intalni cu tine la Domnul. Nu stiu de astialalti..." [mai avea cativa copii necredinciosi]. Apoi si-a mai tras iarasi sufletul cateva minute si la ora 2.08 pe data de 17 august a plecat dintre noi.
A doua zi a fost anuntat si medicul. A spus ca e al doilea caz de acest gen pe care l-a intalnit. Sufletul fratelui era tulburat si impartit intre durerea de a-si fi pierdut mama si bucuria ca a murit impacata cu Hristos si ca o va intalni in cer.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|