In film se zice ca oamenii ar fi controlati in ce directie sa o ia cu impulsuri electrice etc.Da se zice de unde stiu eu ca filmul nu e facut de unii care sunt inselati de draci ?Eu nu am vazut asemenea dispozitiv care sa controleze miscarile cuiva in actiune.Si nici animale controlate prin unde electromagnetice nu am vazut.
Acum e normal daca o pisica sta langa alta pisica si are ceva dispozitiv sa ii produci o durere mai mare va deveni agresiva.Si se poate sa muste celalta pisica.
Fiind film se poate face de suficient de multe ori experimentul sau se poate gasi o pisica care musca o alta pisica cand ii este aplicat cu ceva aparat ceva dureros.
(exemplu - intepati o pisica cu un ac de mai multe ori tare si vedeti daca va musca sau nu;sau ca sa fie mai clar trageti-o de coada.)
Dealtfel vedeti ca cine a facut filmul era inselat de draci in anumite privinte,cu doctrina yoghista zicand ca "totul este sunet,frecventa,vibratie,energie".
(la minutul 5:40 - 5:49 al filmului).
Asta e teorie ne-crestin-ortodoxa,nu stiu ce teorie e,dupa parerea mea.
Dealtfel puteti vedea imagini din Matrix care e un film influentat in unele locuri de anumite idei contrare credintei crestin ortodoxe.
Deci aveti grija la a lua de bun tot ce zice acest film.
Last edited by mihailt; 26.09.2010 at 13:36:17.
|