View Single Post
Vechi 26.09.2010, 13:34:16
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Aceasta marturisire de credinta a preexistentei sufletelor nu este crestin ortodoxa!

Daca aveti "curajul" sa ii contraziceti pe Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe va rog sa o faceti cu argumente teologice solide si bineinteles din afara ortodoxiei crestine (nu incercand sa va identificati cu aceasta).

AVAND IN VEDERE CA FACEI MARTURISIRI DE CREDINTA STRAINE DE ORTODOXIA CRESTINA VA RUGAM SA MODIFICATI INFORMATIILE PRIVITOARE LA RELIGIE DIN CONTUL DUMNEAVOSTRA CARE PRETIND CA SUNTETI ORTODOX.
Tu vrei sa zici ca biblia este mai prejos de ortodoxie ?
Din cite stiu eu ortodoxia sa inventat dupa ce a fost scrisa biblia si nu inainte.

Nu incerc sa contrazic pe nimeni ci am aratat ce scrie in biblie .

Am mai spus sint botezat in biserica ortodoxa asta ma face ortodox cu drepturi depline la fel ca tine si ca orcare alt ortodox .
Daca tu vrei sa ma las de credinta ortodoxa si sa ma duc la alta biserica e problema ta dar nu stiu daca DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS e de aceeasi parere cu tine.Faptul ca eu pot vedea mai putin ca tine sau intelege nu inseamna ca nu pot fi ortodox.DOMNUL IISUS HRISTOS a mai spus ca omul trebuie sa caute sa descopere el ceea ce il va duce spre DUMNEZEU.
Reply With Quote