View Single Post
Vechi 26.09.2010, 13:52:01
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Exact multe au fost atinse, dar obiectul rastignirii este doar crucea. ca nu a fost rastignit nici pe piron nici pe bici si nici pe cununa de spini. Pe cruce a murit nu pe piron, si moartea i-a fost adusa prin cruce si pe cruce, ca nu cand au batut pironul a murit si nici cand i-a pus coroana cu spini nu a murit si nici cand l-a bicuit nu a murit. Ci stand pe cruce , dupa aceste indurari multe, cerul s-a innegurat , catapeteasma cerului s-a despicat si Hristos omul cel rastignit pe cruce a murit.
Multe vorbe, multe forme, multa cale pana la Hristos. Perfect pentru cel ce ar face orice numai sa nu ajunga la adevarata Cruce. Insa omul care Il cauta pe Hristos este disperat, tanjeste si nu-L poate consola nimic altceva; el Il vrea doar pe Hristos. Nu lemnul pe care a murit, nu covoarele pe care a calcat, nu paharul din care a baut, obiecte moarte care vor merge in tarana, ci persoana Lui sfanta, singura care poate da iertarea si alinarea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14