Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Avem 24 ore,din care dormim 7-8 ore,mai raman 16 ore.Cinstit ar fi sa acordam sufletului 8 ore si trupului 8 ore.In fapt,cat timp ii dam sufletului?
Ii acordam macar 2-3 ore?
Nu ar fi bine credeti sa ne rugam 4-6 ore pe zi?
|
eram sigur! nu ti-a raspuns nimeni! ai gresit adresa sora mea! cei de pe forumul asta nu sunt ortodocsi mama ,dau si ei cu parerea ca se plictisesc, vorbesc, mii si mii de mesaje se contrazic se ciondanesc dar.. rugaciune? nu vezi ca nu a intrat nimeni? poate acum ca i-am provocat.. eu stiu una si buna ca ori te rogi continuu, sau te zbati daca esti la inceput sau nu te rogi deloc, sunt doua categorii, aici ai sa gasesti pe cei care nu se roaga ci doar amana si stau cu patimile in brate si-si plang de mine inventand scuze si cautand pe altii asemenea lor.. nu e posibil adica se te rogi sa zic 20 de minute pe zi poate cateva zile.. ca vei cadea si le vei pierde si pe alea.. in schimb se poate sa vrei sa te rogi in continuu si sa devii rugaciune si atunci reprizele cresc, 3 ore dimineata 3 la pranz in functie de timp si 5-6 seara.. asta dupa cam un an doi.. apoi usor-usor rugaciunea nu te mai paraseste nici in somn.. bine a zis ca cel care se roaga numai cand se roaga nu se roaga niciodata.. rugaciunea ce nu stiu fratii care inca nu a experiat rugaciunea, este odihna a Crucii!dar este cea mai dulce odihna! ea nu e efort decat primele lunicand curg apele pe tine si te dai cu capul de pamant si te bati cu pumnii in piept.. dar apoi e DESFATARE ,dupa cativa ani apar contemplatiile chiar si-n oras.. eu personal cunosc pe cineva care a avut si in autobuz, in picioare!! asa ca.. la rugaciune fratilor, ACUM! nu de maine, nu peste cateva minute, ca nu va veti mai ruga niciodata si nu va veti mantui, iar cand veti muri, demonii va vor apuca .. nu ati vrea sa stiti cum arata un demon nepocaiti fiind.. Doamne ajuta, sora mea, pare rau, dar threadul asta nu cred ca o sa fie prea vizitat.. musca pe caciulita:) sa ne rugam pentru fratii nostri sa se trezeasca si sa ceara mila Sa ca asta e rugaciunea pana la urma..