View Single Post
Vechi 26.09.2010, 15:00:03
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Esti prea profund; sunt nevoita sa te iau pe quote-uri
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu e asa greu cum iti inchipui, cuvintele te dau de gol.
M-ai facut curioasa: ma dau de gol ca...ce?

Citat:
Iar acele obiecte asa cum am spus si o repet pentru ca se pare ca ai ratat intelegerea la prima runda, tine de afectiune si nu de iertare.
Sper ca esti totusi vorbitoare/intelegatoare de limba romana.
Iar afectiunea tine de sentimente, nu? Atunci de ce ma contrazici? Asta ziceam si eu: a iubi obiectele atinse de Hristos e frumos, e emotionant, dar nu are putere spirituala. Poate ca unii nu vor avea nevoie de genul acesta de afectiune ci vor cauta o vindecare spirituala. Iar pentru a-si hrani sentimentele pot folosi...altceva, nu mai dau exemple.

Citat:
Iar iertarea ti-o poti oferi si singur(a) cu sau fara suport religios, e sora buna cu indrepatatirea de sine, am cunoscut suficienti oameni care fac asta si se simt curati ca lacrima desi modul lor de a fi spune cu totul altceva si sunt sigur ca ai cunoscut si tu suficente persoane astfel asa ca mai mediteaza la subiectul asta..
Da, am cunoscut si eu; dar ce legatura are cu ce discutam? Vrei sa-mi transmiti, asa, subliminal, ca ma amagesc atunci cand ma consider iertata pentru ca modul meu de a fi spune altceva? Hai, spune-o cu toata gura...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14