View Single Post
Vechi 26.09.2010, 15:17:36
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Domnu' Tricesimusquintus că tot e vorba despre Intrebari pentru adventisti,

http://www.adventist.ro/index/despre...#axzz10dUdDccJ

Întrebare: primii creștini au fost americani? Sau polonezi? Sau?
Alte întrebări:
1. Istoria creștină se confundă cu istoria adventiștilor, baptiștilor sau penticostalilor, după caz, prin filieră americană?
2. Chiar nu vi se impune un adevăr de bun simț? Explozia tuturor cultelor neoprotestante a avut loc după "decimarea" populațiilor amerindiene de pe tărâmul american și nepoții celor cu convingeri de genul "A good indian is a death indian" au ales "decimarea spirituală" a europenilor prin "evanghelizare"?
3. Oare răstignirea lui Iisus Hristos pe un stâlp și nu pe cruce (studentul în Biblie, Charles T. Russel, a avut și el un periplu adventist de scurtă durată) nu este o aducere-aminte a stâlpului torturii de pe lângă wigwam-urile pielilor roșii? (Nu ți se adresează în mod direct...)
4. Pentru mine, e o enigmă alegerea neștiinței din momentul în care Dumnezeu ni le-a dat toate spre știință. Ce crezi, domnu' Tricesimusquintus?

P.S. Dacă consideri că poți răspunde politicos și fără să faci mincinos pe nimeni, răspunde... Dacă nu, nu o face, nu mă supăr.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote