View Single Post
Vechi 26.09.2010, 19:26:00
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Rugaciunile la Sfanta Parascheva ajuta mult!
Nu mult....ci foarte mult.
Eu imi amintesc de perioada cat am fost studenta...in sesiuni cand aveam examene, dimineata inainte sa ajung la Facultate mergeam direct la Patriarhie...ma rugam la icoanele Mantuitorului si Maicii Domnului din pronaos, apoi la moastele Sf. Dumitru si apoi cand urma sa cobor scarile de la racla Sfantului, exact in fata era icoana Sf. Parascheva la care de asemeni ma rugam...ce credeti ca le spuneam sfintilor???

"Sf. Dumitru...sau Sf. Parascheva, va rog sa veniti cu mine la examen si sa vorbiti voi prin gura mea la examen ca n-am reusit sa invat tot...etc"...aveam si 16-17 examene intr-o sesiune si marea majoritate erau orale...eu eram si mai grea de cap, nu pricepeam materia, sau nu o retineam cum trebuia...insa va marturisesc ca spre rusinea mea Diploma de licenta si carnetul de note este pe numele meu, insa toate notele mari cu care eu am trecut si terminat facultatea se datoreaza Sfintilor...ei au invatat si raspuns pentru mine....si sa nu credeti ca spun asta din smerenie sau falsa smerenie...va pot povesti situatii prin care am trecut exact cum este povestea cu omul purtat in brate de Dumnezeu....cand intram in sala de examen parca deveneam alt om si cand ieseam eram inmarmurita de ce raspunsuri dadeam...si culmea era ca trageam bilete cu subiecte pe care nu le invatasem acasa...ma uitam in carnet de nu stiu cate ori sa vad nota...inchideam carnetul si apoi iar il deschideam, in anul 2 am facut asta si pe strada mergand spre casa pana cand efectiv am pierdut carnetul...m-am trezit fara el acasa.