View Single Post
Vechi 26.09.2010, 20:16:54
lastunul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Uite: lastunul vine dupa 65 pagini de discutii interminabile despre Botez sa provoace o discutie care ne duce direct la pagina 1 a acestui topic. Ce sa ii spun eu lui? sa o luam de la capat cu cele 65 de pagini ca el nu are rabdarea sa citeasca?
pai nu i-am spus frumos sa citeasca din nou totul? si el ce-a facut decat sa se lamenteze ca nu stim sa ii raspundem, ca nu vrem etc. adica el e desteptul si habar nu avem de nimic. si asta in casa noastra.
Acu nu ne ramane decat sa ne rugam pentru el si atat.
Dobrin, reciteste si tu paginile topicului si arata-mi unde, un user ortodox, a luat in seama invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Sai Apostoli, referitoare la botez. Eu nu am gasit asa ceva. Toti vin cu tot felul de argumente, care de care mai aiurite (dar ambalate in filozofie "duhovniceasca"), referitoare la "taierea imprejur", "fapte 16:33" si altele asemenea.

Eu asta am cerut si astept: sa luati, in sfarsit, in seama, invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli referitoare la botez si conditiile premergatoare acestuia (propovaduirea Evanghelei, ascultarea celor propovaduite, credinta, marturisirea credintei, pocainta).

Arata-mi, unde a scris vre-un user ortodox despre aceste invataturi. Daca nu vei gasi, poate vei fi tu cel care sparge gheata. Dar, tare ma indoiesc.
Reply With Quote