View Single Post
Vechi 26.09.2010, 21:32:29
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
... Am mai spus sint botezat in biserica ortodoxa asta ma face ortodox cu drepturi depline la fel ca tine si ca orcare alt ortodox .
Daca tu vrei sa ma las de credinta ortodoxa si sa ma duc la alta biserica e problema ta dar nu stiu daca DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS e de aceeasi parere cu tine.Faptul ca eu pot vedea mai putin ca tine sau intelege nu inseamna ca nu pot fi ortodox.DOMNUL IISUS HRISTOS a mai spus ca omul trebuie sa caute sa descopere el ceea ce il va duce spre DUMNEZEU.
Atata timp cat nu marturisiti invatatura Bisericii Ortodoxe, ci aveti impertinenta sa contraziceti invatatura Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe nu va puteri considera crestin ortodox, ci mai mult "smintiti" si sunteti "piatra de poticneala" pentru "cei nestiutori si neintariti".

Sunteti liber sa va sustineti propriile idei si pareri atata timp cat nu incercati sa va identificati cu ortodoxia crestina.

Nimeni nu blameaza un crestin ortodox care este dornic sa invatete sincer (fara se abata de la) doctrina Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe. Noi toti crestinii ortodocsi marturisim invatatura de credinta a Bisericii Ortodoxe dupa masura intelepciunii noastre (pe care Hristos Domnul ne-a daruit-o prin harul Sau spre slava Sa), unii mai mult altii mai putin, insa nu ne abatem de la aceasta invatatura. Unde nu stim intrebam... pe cei mai invatati ca noi (Sfintii Parinti, teologi ortodocsi, profesori, preoti...).

Daca dumneavoastra nu doriti sa va modificati informatiile privitoare la credinta dumneavostra (care repet sunt straine de doctrina Bisericii Ortodoxe) vam apela la "admin" sa faca aceasta modificare, inducat dumnevoastra induceti oamenii in eroare in ceea ce priveste ortodoxia crestina.

Last edited by Eugen7; 26.09.2010 at 21:54:13.
Reply With Quote