Citat:
În prealabil postat de romandragut
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de odin
Cred ca se scoate in evidenta o anumita `superioritate` a BOR fata de celelalte culte. Obiectiv vorbind, asa si este, insa mie mi se pare asta un lucru ok. (asta e).
Faza cu Holocaustul e de ra**t. Nu au fost atat de omorati, incat sa fie un fenomen atat de amplu de recunoastere oficiala. Nu inteleg de ce ar trebui sa se invete la istorie in scoala mai mult decat se mentioneaza in prezent... Recunosc, ca de felul meu am anumite preconceptii legate de evrei, insa asta e doar parerea mea...
|
De acord cu tine, mai putin la faza cu Holocaustul, in sensul ca nu stiu prea multe despre Holocaust, deci nu ma bag la un comentariu pe avcesta tema...
|
Holocaustul a reprezentat genocid. Daca viata unui om este importanta de ce nu ar fi importanta viata a zecilor de mii? pentru ca sunt evrei? pentru ca sunt tigani? homosexuali?
nu este necesar sa moara jumatate din populatia globului pentru a ne intreba ce se intampla. este suficient sa moara cineva.
|
Este vorba de cazul strict al României, si, cum am spus, nu neg existenta Holocaustului - am spus doar ca nu ma bag in chestiune pentru ca nu am date suficiente.
Personal, condamn Holocaustul, ca orice fel de atac asemanator la adresa minoritatilor (indiferent ca sunt tigani, evrei, homosexuali, chinezi, sau orice alta minoritate).