View Single Post
Vechi 27.09.2010, 00:28:24
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ortodoxia se pare ca nu ai inteles mesajul meu. NU am spus ca nu e bine sa te rogi (daca o faci mult e cu atat mai bine),dar tu ai sarit sa ne critici ca vezi doamne nu a zis niciunul ca seara se si roaga. Iti marturisesc cu mana pe inima ca atunci cand am scris primul meu post in acest topic am vrut sa scriu intregul meu program,sa spun deci si despre rugaciune (multa,putina,cum o fi,ma priveste). Dar chiar atunci mi-a venit in minte gandul ca sa nu zic de rugaciune,sa tac mai bine,sa nu ma laud prin asta. Prefer sa fiu hulit si criticat pe motiv ca fac alte lucruri si nu ma rog decat sa ma mandresc cu asta! Oare nu stie Dumnezeu daca ma rog si cat ma rog daca nu scriu pe forum?? A Lui este judecata,nu a oamenilor.
Si chiar daca m-as ruga si 5 minute,mai bine sa zic de cateva ori "Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milostiv fii mie pacatosului" dar sa fie din adancul inimii,decat sa "bolborosesc" rugaciuni ore intregi dar sa o fac cu superficialitate,cu gandul la cai verzi pe pereti,si mai mult,sa ma si mandresc cu asta! Daca ai stii cati nu s-au mantuit doar cu rugaciunea inimii... Ia gandeste-te,vamesul din pilda cate cuvinte a spus? Dar talharul de pe cruce? Erau pacatosi,foarte pacatosi,dar macar nu au fost si ipocriti! Poti sa te rogi si 23 de ore pe zi,ca pana la urma si fariseul se ruga mult,postea,dadea zeciuiala din venituri etc. dar NU avea smerenie! Deci cu ce folos??
Imi cer iertare pentru acest mesaj,dar decat sa ma rog 10 ore si apoi sa vin sa ma laud pe forum si pe deasupra ii si critic pe cei care o fac mai putin,mai bine stau in rugaciune 30 de minute sau cat oi sta dar sa o fac cu smerenie. Nu ca as fi eu smerit,dar macar incerc. Oare daca nu ne ziceai noua ca te rogi atatea ore crezi ca Dumnezeu nu stia? Oare El citeste doar forumul asta si ne judeca absolut dupa ce scriem aici? Imi vine greu sa cred!

Doamne-ajuta si spor la rugaciune. Sa te rogi si pentru mine pacatosul si sa ma pomenesti. Raoul ma numesc. Iertare

Last edited by Raoul; 27.09.2010 at 00:31:25.
Reply With Quote