View Single Post
Vechi 27.09.2010, 01:17:47
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

mai, mai mai, Raoul.. data viitoare cand oi auzi un Parinte ca indeamna la rugaciune te rog sa-i atragi atentia si sa-i spui ca nu ai nevoie sa stii cat se roaga el.. si e valabil si cand citesti scrierile si invataurile sfintilor.. pai nu am inteles .. da, e bine sa te rogi in ascuns, eu nu voi spune niciodata cat timp ma rog, si inca ceva, e la mintea cocosului ca un om care are rugaciunea nici nu se gandeste la forumuri.. eu sunt un amarat de om care a fost nevoit sa scape de o posedare urata, de care inca nu am scapat definitiv.. si crede-ma ca am venit pe net ca sa ma reancarc, caci e foarte periculos in doze..am spus asta despre rugaciunea mea, dar daca vrei sa ma scoti fariseu ..poate nu ai citit pasajul unde am specificat de ce ma rog eu.. eu inainte nici in biserica nu intram.. si acum nu mai ies.. crede-ma ca daca nu ma rog ma apuca boala mintenas.. nu rezist mai mult de o zi, dar nu vreau sa incerc.. si ma surprinde ce fac crestinii .. pai cum sa fie rau sa spui despre rugaciune si bine sa spui despre toate desertaciunile posibile.. unde e inima falsa si mincinoasa? pai tu ascunzi o virtute pe care nu o ai? sa stii de la mine ca pacatosii toti se cred SMERITI-adica sfinti.. iar sfintii stiu ca sunt pacatosi.. te-ai prins de diferenta? pacatos inseamna inselat.. dar nici nu incape vorba.. pe oriunde ai lua-o ti se scranteste mintea.. te rog sa nu mai propovaduiesti lenea duhovniceasca drept virtute.. hai sa-ti mai spun ceva.. hai sa omoram oameni si batrani ca o sa castigam smerenie.. eu nu am spus cat ma rog.. dar e normal ca daca descurajezi pierderea de timp si afirmi rugaciunea in schimb sa fi contrazis.. of, of, of.. ai inteles Raoul? tu te crezi smerit si ai o suficienta de sine ,ca de te-ai crede pacatos, te-ai ruga mai mult.. io o spun si Dumnezeu ma vede! eu cum incep sa ma rog imi simt dracii in inima! de multe ori ma zguduie, dar mereu ii simt cand intra si cand ies.. prin ochi, nas, piele(depinde de simturi)..multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a lasat la vedere acest razboi cumplit.. dar il ai si tu.. daca ai stii in ce hau suntem ai sfarai rugaciunea si te-ai da cu capul de toti peretii, apoi te-as intreba eu pe tine ,cum e mai bine? pai de ce crezi mai Raoul ca pe cat se trezeste omul se roaga mai mult? apoi toti sfintii o spun! cine te-a invatat sa te rogi? dracii! Doamne mangaie-l pe Raoul ca e suparat acum si pune in inima lui adevarata smerita cugetare, aceia care nu mai tine cont de nimic ci doar striga in continuu Doamne Iisuse Hristoase , milostiv fi mie pacatosului!
Reply With Quote