Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Nu pun la indoiala sinceritatea ta, dar se pare ca dai sfaturi fara sa stii despre ce e vorba.
|
:D :D anca draga, stii vorba aceea "rade ciob de oala sparta" ??... parca tu erai aceea care da sfaturi pe-aici din ceea ce a vazut la tv sau a mai citit prin nu-stiu-ce carti... eu cred ca ideea este nu sa dam sfaturi de bun simt, la modul general, ci sa dam un sfat ADEVARAT si FOLOSITOR. Eu chiar am vorbit din proprie experienta, si cred ca singura care a mai facut-o, pe topicul acesta, este ORY.
|
In primul rand,
Mirela imi pare sincer rau pentru tine, ca ai avut experienta bolilor nervoase. Sigur, din aceasta perspectiva ai mult mai multa experienta decat mine, eu neavand deloc.
Dar stii, sunt boli si boli. Iar ceea ce am scris eu, poate fi folositor lui Nicole, sau poate sa nu-i fie, dar asta hotaraste ea, si nu noi ceilalti care ne dam cu parerea. Cartile mentionate sunt carti importante, pe care ti le recomand si tie: Jean Paul Larchet "Terapia bilolor spirituale" precum si "Ecumenismul", carte scrisa de un arhimandrit, regret dar imi scapa acum numele lui, dar il pot gasi la nevoie. Aceste carti si multe altele, coroborate cu cele scrise in biblie au darul sa intregeasca imaginea. Iar ceea ce am vazut la tv nu e decat dovada, ca cele citite sunt adevarate.
Dar nici toate acestea nu inlocuiesc munca unui duhovnic bun. Cum tanarul inca nu a fost la medic, cred ca doar se presupune a avea schizofrenie. Faptul ca tanarul aude un "duh" nu inseamna neaparat ca constientul lui a fost invadat de subconstient, ci e posibil ca chakrele lui sa fie deschise si comunicarea cu acea persoana se face intr-altfel decat la alti oameni. Este tipic pentru un membru New Age sa comunice non-verbal, sa simta ce scrie intr-o scrisoare ne deschisa si multe altele. Ca sa intelegi aceste lucruri ar trebui sa-ti intregesti lectura cu scrierile sfintilor Parinti, in care ne vorbesc de venirea antihristului, despre vremurile cele de pe urma. Iata deci, ca cele scrise de mine pot constitui un sfat adevarat si folositor.
Dar daca nu ai cunostinta despre aceste lucruri, atunci ti se vor parea povesti de adormit copii, fara insa ca ele sa fie.
In ceea ce o priveste pe ory[/b], a pus mult suflet in cele scrise, ca de obicei.