Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Dar totusi ce te determina sa te tii cu dintii atat de strans de acest forum, intreb asta pentru ca nu pot sa inteleg ce se intampla cu voi, cei de alta confesiune...atunci cand va dedicati atat de mult timp sederii pe un forum ortodox??
Ma gandesc acum si la Penticostalulmantuibil=Joseph-Ben...si la toti cei care banati fiind, nu puteti concepe sa nu mai intrati pe acest forum?
Doamne, dar eu nu as putea sta pe un forum de alta confesiune, nici sa ma bati...pentru ca ar fi pierdere de timp, plictiseala...si nu as avea practic ce invata, dar voi? 
|
Dacă spunem că vă iubim, o să ne acuzați de ipocrizie. E suficient să spun că ținem la voi, în ciuda faptului că suntem zilnic tratați neomenște (și aici e probabil vina părintelui Cleopa care nu ne consideră oameni).
Personal, găsesc forumul bine structurat subiectele incitante și discuțiile interesante. Mi-aș dori să și contribui la acele subiecte (unele nefiind în directă legătură cu ortodoxia), din păcate sunt pe alte secțiuni unde am și fost avertizat să nu mai postez. Că mai stau pe acest forum denotă faptul că nu m-am plictisit, cum nu m-am plictisit să stau și pe alte 5-6 forumuri creștine. Pot concepe să nu mai postez pe forum, nu e vital pentru mine. Am demonstrat-o deja pe două din huburile creștine (din întâmplare sau nu, ambele sunt ortodoxe) pe care activez de șase ani.