View Single Post
Vechi 25.05.2007, 18:02:07
Nicole_Agenna Nicole_Agenna is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2007
Implicit

Am citit ce s-a mai scris, m-am gandit .... am ezitat sa mai scriu ... am reflectat si la cele ce am mai spus despre el.Am primit un telefon de la familia lui: a plecat de acasa. Nu se stie nimic despre el de vreo saptamana.Se pare ca este la acea manastire din judetul Neamt, Petru-Voda.
Sunt de acord ca nu psihiatria ii poate /ne poate rezolva problemele.... insa nu prea cunosc remedii.Recunosc ca exista o problema, si sa stiti ca o recunoaste si el , dar nu cunosc antidotul .Pot fi indiferenta atunci cand il apuca logoreea si povesteste ciudatenii.Poate, nu-l pot intelege.Dar nu pot fi indiferenta atunci cand isi face rau , cand nu mananca si -l vad cat este de anemic si slabit, sau cand nu doarme.De altfel sunt mai multe lucruri (deloc inofensive ) pe care le face, dar despre care nu-mi permit sa vorbesc aici.si, de altfel ceea ce ne doare cel mai mult sunt ranile care nu se vad.
Asa ca ...cel mai bun lucru ce-mi ramane de facut este sa am credinta tare ca Dumneneu CARE ESTE IUBIRE isi va chema inapoi oaia ratacita.
Multumire voua si numai ganduri bune!
Reply With Quote