View Single Post
Vechi 27.09.2010, 14:13:21
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Meriți un singur răspuns:Ș
Ai vrea tu pocanitule dar nu o sa se intimple decit cind o sa fiu banat si eu nu o sa intru pe geam ca nu o sa-mi fie dor de tine!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Iti dau dreptate ,nu ne sunt de folos aceste discutii ,mai mult , au dus la smintirea noastra si ne-au facut sa pacatuim uneori.
Nu avem ce discuta cu cei care spun despre Maica Domnului ca este o femeie oarecare ,cand ea a fost mai sfanta decat sfintii ,s-a nascut sfanta.In acest fel ei neaga puritatea si perfectiunea lui Hristos Dumnezeu si nu Il cinstesc nici pe El.
Totusi nu sunt de acord cu excluderea lor ,mi se pare un gest extremist.
Nu prea cadreaza cu principiile ortodoxe ,sa ii lasam si pe ei acolo, dar mai multa atentie ,trebuie evitate discutiile cu ei.
Daca intreaba raspundem ,nimic mai mult.
Asta e parerea mea.
Pai soro daca singura spui ca nu ne sint de folos discutiile, daca singura spui ca ne fac sa pacatuim uneori (si ai dreptate , asa este!) atunci de ce sa le mai raspundem? Oricum n-a intors nimeni vreun pocanit pentru ca astia au legiuni de draci in ei, trebuie sa fi sfint sa poti sa-i intorci!
Nu-i mai simplu sa-i lasam sa urle pe la usi?
Ce nu-i ortodox? Sa nu fi prieten cu Tangalache? Sa nu-l doresti prin preajma? Sa lupti impotriva lui? Eu cred ca tocmai asta-i ortodox!
Nu cer sa-i exterminam ca persoane (doamne fereste) sint niste teleghidati asa cum noi sintem din cind in cind dar spre deosebire de ei noi stim ca sintem bolnavi, cautam doctorul si ne tratam chiar daca o sa ne imbolnavim iaras! Ei nu! Ei pe linga legiunea pe care o au mai aduna inca o legiune si inca una. Sint convinsi ca-s sanatosi si nu cauta medicul (pe care de altfel il considera un inselat) nu vor medicament (ca deh ei nu-s vampiri ca noi ortodocsii) si pocait la ei se reduce in a purta basma si a avea o privire timpa! Au "uniforme" de pocaiti nici nu trebuie sa deschida gura cind bat la use ca-i cunosti dupa uniforma!
La citi pocaniti a fost tu Anita sa le bati la use sa le citesti tu Biblia (ca deh toti sint analfabeti si doar ei stiu citii!)? Da citi au fost la usa ta? Astia nu pierd o ocazie sa rapeasca si sa sfisie! Si spatiul virtual nu putea ramine neparazitat de ei! Au si ei ascultari de la Teleghidator!
Eu cred ca nu poti fi sanatos intr-un mediu plin de paraziti!
De aceea, afara cu ei!
Reply With Quote