Citat:
În prealabil postat de Iubirea
:))))) :))))) :))))))
Ce fain este sa vorbesti singur "mama"...asta asa ca tot m-ai provocat :)))))
Daniele mi s-a parut mie ca tu ai ceva probleme...de fapt ti-a mai spus cineva pe topicul cu pr. Calistrat...dar ca sa ajungi sa vorbesti tu cu tine insuti, nu mi-am imaginat :))))))
Oricum e de apreciat ideea...poate asa te intelege si pe tine cineva sau te baga in seama...adica tot tu :)))))))))
Scuze dar nu mai pot de ras draga Daniel777 - Ortodoxia !!!! :)))))))
|
???????? Nu inteleg.. adica am inteles acuzatia, va compatimesc pe amandoi, ca victime si pe tine si pe Danielle.. Danielle e nume de fata iar in poza pe care o are sunt vreo doi sau trei baieti si o fata.. asa am dedus eu ca e fata .. cat despre mine, sunt un fost consumator de droguri, heroina si cocaina, 12 ani prima si ambele ultimii patru din cei 12.. pana cand m-a scos Hristos pentru rugaciunile.. nu stiu cui.. mai intai am luat bataie de la un demon apoi cand m-am pocait, au urmat o serie de cercetari harice timp de doua luni, adica a taiat vitelul cel gras etcetera.. eu nu-mi permit sa prea stau pe net si mult ma arde inima ca scriu acum, dar poate te va ajuta ca ai nevoie se pare si tu de un medicament tare..m-am logat pe acest forum din plictiseala.. venise cineva in vizita si ma faceam si eu ca am treaba la calc.. dar il inchid dupa acest mesaj ptr totdeauna.. eu sunt daca se poate spune asa, ucenicul Maicii Siluana in prezent si intr-un mesaj mi-a spus asa ,o citez daca nu te superi "Acum sa mergi pe unde te indruma Domnul, sa fii mereu onest cu tine si sa inveti sa nu mai judeci . Aici e greu sa te invete cineva din afara. E o lectie pe care fiecare o invatam singuri din durerile caderii. Eu iti spun doar un lucru care te va ajuta mult: tot ce judeci la altcineva, e in tine. Ceilalți sunt oglinizi in care ne vedem asa cum nu ne place ca suntem. Chiar daca ti se pare ca tu nu esti ca cel pe care il judeci, undeva in asucns, esti asa, ai fost sau pur si simplu esti capabil sa fii asa dar nu ai avut conditiile aceluia.
Judecam pentru ca nu credem in Dumnezeu si in lucrarea Lui! Credem ca noi insine am facut ce facem sau ne-am facut asa cum suntem.Or, nu e adevarat. Lumea in care ne-am nascut si care ne-a crescut si-a pus apmprenta pe noi, noi insine am lcurat pacatul, si asa am ajuns ce si cum suntem. Nimic din noi nu e bun, fara Domnul! Daca intelegem asta, restul vie cu mila lui Dumnezeu lin si din plin. Cand cieva nu e cum ne-ar palcea noua ne vom vedea pe noi si ne va fi mila si asa nu vom mai judeca. Nu te intriesta, cristian! Ai rabdare si credinta si Domnul te va duce la masura la care ai neovie in ritmul tau si pe calea ta. Doar sa fii ascutator de El in Sfanta lui Biserica"
tot pe siteul Maicutei Siluana poti gasi si marturia mea intreaga
http://www.sfintiiarhangheli.ro/intr...isosit-i-harul
apoi si alte completari:
http://www.sfintiiarhangheli.ro/intr...ta-ie-la-odihn
si altele semnate Cristian si inainte si dupa acestea.. oricum in ultimele doua luni.. nu ti-ar strica sa citesti in special pe prima si sa reconsideri niste treburi ,asa cum trebuie sa facem cu totii dealtfel..Doamne ajuta, oricum..