Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
DILLEMA
Pana a ne trimite pe noi sa recitim Biblia iti recomand tie sa faci asta deoarece imi dau seama ca ai o mare DILEMA precum ti-e si acest pseudonim in interpretarea Bibliei pe care o tot invoci aici,fara sa fi inteles nimic din ea sau incearca sa asculti ce-ti spunem noi,daca nu ne crezi pe noi,poti sa intrebi si un preot pana la urma.Vreau sa cred ca a fost numai o greseala de interpretare din partea ta si nu altceva.
De asemenea te rog sa ma ierti daca te-am suparat,deoarece nu asta a fost intentia mea..
|
ce as putea sa interpretez. citeste cu atentie versetul! cand ai "sa speli picioarele" femeii tale atunci sa te numesti "cap al femeii".
Hristos ca D-zeu a facut-o de ce nu ai face-o cu femeia care iti va fi mama copiilor vostri
CAPITOLUL 13
Iisus spala picioarele ucenicilor Sai la Cina cea de Taina. Arata cine este vanzatorul. Porunca iubirii. Petru Il va tagadui.
14. Deci daca Eu, Domnul si Invatatorul, v-am spalat voua picioarele, si voi sunteti datori sa ca sa spalati picioarele unii altora;
15. Ca v-am dat voua pilda, ca, precum v-am facut Eu voua, sa faceti si voi.
16. Adevarat, zic voua: Nu este sluga mai mare decat stapanul sau, nici solul mai mare decat cel ce l-a trimis pe el.
17. Cand stiti acestea, fericiti sunteti daca le veti face.
Acest verset nici nu are loc de interpretare