Citat:
Īn prealabil postat de Doriana
Desi nu merita, dar pentru linistea ta...fa-ti si tu un forum ortodox. Plateste toate taxele pentru el, asigura-i functionarea zilnica, modereaza-l si ai grija sa fie si traficat. [slabe sanse] Apoi da cu biciul cat vrei; insa o vei face pe banii tai. Acum, deocamdata, faci galagie pe banii altuia, care inca te rabda, caci asa e el, rabdator...Dar nu ai avut nici macar bunul simt sa-i ceri parerea. Poate ca omul s-o fi gandit la ceva cand a lasat loc si pentru alte confesiuni; poate are mai multa experienta ca tine si stie ce face...Dar pentru tine nu conteaza; intri cu pretentii jenibile intr-un ogor unde n-ai muncit . 
|
Bineinteles ca si tu ai putea face ceea ce-mi indici mie...desi tu nu poti decit daca vrea si pastorul sa te dezlege de ascultarea de acum si sa-ti dea o alta!

Dar ai dreptate.
Nu l-am informat pe administrator de ce am sa scriu (probabil voi cereti de fiecare data aprobarea lui) asa ca am sa-l informez chiar acum cu speranta ca ne baneaza ori pe mine ori pe voi...ori poate pe toti! Sincer eu unul nu o sa-i port pica si nici nu ma voi reinregistra nici macar odata darmite de 40 de ori!