Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 25.05.2007, 18:44:14
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Eu n-am vorbit aici de nici o suprematie,cum cred unii sau unele.Eu pur si simplu vreau sa le atrag atentia feministelor ca s-au departat de rolul lor de femei in lume,rol dat de insusi Dumnezeu nu de mine sau alt barbat.Din pacate s-a ajuns la excese in ambele sensuri,deoarece s-a interpretat in favoarea femeilor sau barbatilor.

Nu ai citit ca trupul barbatului e al femeii si trupul femeii e al barbatului? Ca femeia sa se ingrijeasca de barbat iar barbatul de femeie? ca la inceput femeia a venit din barbat si acu e invers? Iar nu te burzului prea tare...ia aminte femeia nu are ca dumnezeu barbatul ci pe D-zeu ai intels matale?
Si care ar fi rolul femeii dupa parerea matale? A zis Hristos ...bai fato du-te la cratita si fa copii ca asta e rolul tau.
faptul ca mai avem si alte preocupari, adica servicii? pai tot din cauza unora ca voi care isi pierd timpul cu internetul in loc sa munceasca pe branci sa aduca bani ca femeia sa nu fie obligata sa isi tripleze crucea: copii, casa, serviciu, barbat. Ai inteles matale? ia si tine gura inchisa ca vorbesti degeaba. faptul ca isi mai petrece timpul la coafor? pai trebuie sa fie si frumoasa ca sa nu te puna pe tine in ispita si sa iti intorci gatul dupa alta. Ca mai sta la barfe cu prietenele?? Pai toata ziua langa acelasi morocanos parca ti se apleaca.

Si ce ai mai vrea frate sa iti faca femeia? cred ca acasa nu prea ai cui te spovedi ca femeia iti e autoritara si ai venit aici sa iti versi frustrarile...sau cred ca nu esti insurat. ca vad pe aici si barbati dezghetati....dar de la vorba la fapta e cale lunga.
Reply With Quote