View Single Post
Vechi 27.09.2010, 22:28:32
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Formatul forum-ului, accepta si non-ortodocsii, si profitand de faptul ca stiti ca nu exista permanent un admin, de cele mai multe ori lipsa voastra de respect fata de cele sfinte si mai ales fata de Maica Domnului au creeat polemici aprinse, degenerand in jigniri de-o parte si de alta.

Nu-i caut o scuza lui Marius, dar noi o respectam si o iubim foarte mult pe Maica Domnului, asa cum poate si voi va iubiti parintii si ii respectati. Totodata noi ii respectam foarte mult pe sfinti, sau pe marii duhovnici ai Romaniei precum parintele Cleopa, sau parintele Arsenie Boca.

Faptul ca sunteti atacati, de genul sectar intors la adevarata credinta, si de aici incep nunumarate discutii, continuand cu o sumedenie de ''epitete'', va da dreptul la a va apara, dar pastrand decenta si bunul simt, aducand argumente.

In rest, Bunul Dumnezeu sa aibe mila de noi.

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Acum, ce a fost, a fost; omul avut o iesire, nu si-a putut-o controla si a atacat cat a putut mai tare. Iar atacul, cum am spus, se intoarce impotriva atacatorului, asa incat , dupa ce i-a gonit pe altii de pe forum, el insusi a simtit nevoia sa iasa. Nu ar fi fost o problema daca ar fi recunoscut ca a exagerat si si-ar fi cerut iertare; toti gresim, si eu am spus multe de care mi-a parut rau si mi-am cerut iertare. Fratii sunt buni si iarta, asemenea si Domnul. Dar daca a ales sa plece dand vina pe forum, iarasi este alegerea lui.
Dumnezeu sa te binecuvinteze, Marius, oriunde vei merge de acum inainte!
Reply With Quote